Otamocon 2015 - kesätapahtuma Roolipelaajille Siikaisissa

Otamoconin ryhmät sosiaalisessa mediassa:
Parhaiten seuraat uutisia ja päivityksiä Otamoconista liittymällä ryhmään Facebookissa tai Google Plussassa:

https://www.facebook.com/groups/Otamocon
https://plus.google.com/communities/100793298224820996817

TERVEHDYS!

Järjestän Satakunnan Siikaisissa omalla kotipihallani kesätapahtuman roolipelaajille - miniconin!

Tapahtuman ajankohta on kesäkuun 27. - 28. päivänä. Lauantaina 27. päivä coni alkaa virallisesti kello 12 tervetulotoivotuksella, mutta aikaisemminkin saa paikalle tulla, tai vaikka vasta sunnuntaina.

Tapahtumassa on tarkoitus pelata roolipelejä, mutta mahdollisuuksien ja kiinnostusten mukaan olisi hienoa järjestää aktiviteettejakin.

Otamoconin keskustelu pelillaudassa: http://pelilauta.fi/index.php/topic,2462.0.html

OHJELMAA:

Hahmottelua, muutokset mahdollisia.
  • Swords & Wizardry, Temple Of Greed, Where is Margesh Blackblood? ja muita lyhyempiä seikkailuja vetää Thaumiel Nerub.
  • Hulks & Horrors (tai White Star jos ehtii julkaistua), scifikomppausta, vetää Thaumiel Nerub, ellei muuta actionia ole.
  • D&D skenaariota, Kun jumala herää, Sami Koposen vetämänä. 
  • Vapaata keskustelua suomalaisesta julkaisemisesta bloggaamisesta kovakantisiin kaupallisiin roolipeliteoksiin sekä yhteistyöstä julkaisijoiden kesken.
  • Talutusratsastusta hevosella, jos hevonen on hyvällä tuulella.

Haluatko sinä järjestää jotain? Ota yhteyttä! Otamocon etsii myös pelinjohtajia. Lähetä sähköpostia (doomproducts gmailissa, aihe: Otamocon) tai keskustellaan pelilaudan foorumin topicissa lisää.

Pihalla voi pelata ihan nurmikolla, tai ulkorakennuksessa sisätiloissa. On tarkoitus rakentaa myös jonkinlainen (patentti) pressukatos säänsuojaksi.

Ruokailuun on useita vaihtoehtoja. Paistinperunaa makkaranpaloilla tarjoaa talo lauantaina, kahviakin saa niin paljon kuin jaksaa lipittää. Muuten omat eväät. Mikroa, jääkaappia, vedenkeitintä, kahvinkeitintä ja muita perustarpeita löytyy. Grillikin on kuumana, ja pihalla on vanhassa padassa tuli valmiina kyrsän paistoon!
20 kilometrin säteellä löytyy kahdeksan kilometrin päästä lähin kauppa Siikaisten keskustassa. Ruokapaikka Köffi on muutaman kilsan päässä, ja Merikarvialta (n. 16 kilometriä) löytyykin jo S-Markettia ja kebab-pizzeria.

Majoitus onnistuu askeettisissa oloissa. Voit vaikka pistää oman telttasi pihaan pystyy, tai yöpyä ulkorakennuksessa makuupussilla. Myös tallin ylisillä voi viettää yönsä. Sähköä saa ja voi käyttää.

Ohjelmassa kesäpäivästä nauttimista (säävaraus) ja ohjelmaa. Ohjelmapaikkoja voisi olla muutaman tunnin välein, että päivä rytmittyy. Ohjelmien sisältö suurilta osin vielä avoinna. Julkinen uimaranta on parin kilometrin päässä, jos huvittaa käydä pulahtamassa. Geokätköilyn harrastelijat voivat läheltä löytää etsittävää.

Asuinrakennus on conin ajan käytännön syistä off-limits, tämä on siis pihatapahtuma. Hätätilassa voi käyttää tarpeen mukaan tosin myös sisätiloja (esim. hella, wc, suihku).

Eläimiä löytyy pihasta hevosia. Niistä nyt tuskin haittaa on, kunhan ei tälliä sähkölangasta ota. Koiralla on tapana kuleksia vapaana, mutta on todella kiltti. Jos koira pelottaa, niin tutustutaan siihen.

Kirppispöydälle voit tuoda tavaraa myyntiin ilmaiseksi. Myös vaihtokaupat ja miksei huutokauppakin onnistu tarvittaessa.

Kirppispöytään tulee Mead & Mayhemista taitettu kirjanen:Päivitetty: 20.5.2015

No comments:

Post a Comment