Thursday, 25 June 2015

Myynnissä D-oom Productsia, The Manoria, The Lizardmen Of Illzathatchia


Otamoconissa myynnissä ylläolevia tuotteita. Ja Otamoconin jälkeen lähtee yleiseen levikkiin!

D-oom Productsilla on lupa tulostaa, levittää ja myydä GM Gamesin The Manoria sekä 3 Toadstools Publishingin The Lizardmen Of Illzathatchia Suomessa.

THE MANOR (3,50€, neljäs numero 4,50€) on GM Gamesin (Gorthridge Manor) julkaisema OSR-zine. Tämä on minun yksi suosikkejani, minkä takia on tosi siistiä nähdä näin iso läjä niitä valmiina myyntiin! +Tim Shorts on todella mahtava.
GM Gamesin kauppa RPGNowissa.
Tim Shortsin mikro-seikkailuja voi tukea hänen Patreon-sivullaan.

THE LIZARDMEN OF ILLZATHATCH (3,50€) on luolastoseikkailu, missä pienestä sivumäärästä huolimatta löytyy paljon tutkittavaa. 3 Toadstools Publishingin +Shane Ward on energinen ja innokas pienjulkaisija.
3 Toadstoolsin kauppa RPGNowissa.

TEMPLE OF GREED (4,50€) on allekirjoittaneen kolmas virallinen julkaisu. Tässä luolastossa ei ole hirviöitä; vain ansoja, aarteita ja aivopähkinöitä.
Temple Of Greed löytyy myös RPGNowista, sekä printtinä että PDF:na. Hinta on alhaisempi suoraan sieltä. Omassa hinnassa kun on huomioitu postikulut, mitkä suhteellisen korkeat.

DRAGON UNION (5,00€) on alunperin Nestori Lehtosen kirjoittaman "Lohikäärmeliiton" käännös.
Dragon Union löytyy myös RPGNowista "maksa-mitä-haluat-hintaan" PDF:na. Printtiä ei saa mistään muualta kuin suoraan kellarista minulta DIY-henkeen!

MEAD & MAYHEM SPECIAL BOOKLET EDITION (4,00€) löytyy RPGNowista, minulta saa tee-se-itse kellariprinttiä. Tämä kapakkakaaos on yhteistyötä +Jonas Mustonen kanssa.

No comments:

Post a Comment