Esittely

Kirjoitan blogia englanniksi ja olen keskittynyt teemalta OSR:en. Välillä tuntuu, että minulla voisi olla jotain kirjoitettavaa muutakin, mutten halua Crypt of Rabiesin ajautuvan sivuraiteille pääteemastaan.

Pitkään olen asiaa pohtinut ja päätin laittaa pystyyn tämän suomen kielisen blogin suomen kielisille roolipelaamiseen liittyville ajatuksille. Tarkoitus on saada pysyvämpi paikka kirjoittelulle kuin esimerkiksi foorumit tai Google Plus.

Tämän blogin nimi syntyi itsestään ilman sen kummempia pohdiskeluja kotimatkalla töistä. Laseraseita ja Loitsukirjoja suomen kielisenä nimenä kertoo jo itsessään blogin olevan suomeksi. Se myös kertoo vahvasti, että mielenkiintoni roolipeleissä pohjimmiltaan on Dungeons & Dragons pelin vanhemmissa laitoksissa ja sen useissa varianteissa.
Nimi myös kertoo, että blogi käsittelee pelejä scifistä fantasiaan.

Blogin aktiivisuus riippuu siitä paljonko minulla on asiaa. Blogiin myös tulee muuta sisältöä ihan tarpeen mukaan. Se on siis ulkoasultaan, sisällöltään ja tarkoitukseltaan elävä, ei valmiiksi suunniteltu.

Tervetuloa lukemaan ajatuksiani roolipelaamisesta minun suomalaisesta näkökulmastani. Tervetuloa myös osallistumaan keskusteluun!

Yhteystiedot:
Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen doomproducts (at) gmail (piste) com
Google Plussasta minut löytää: https://plus.google.com/u/0/+ThaumielNerub
Facebookissa olen: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008194986697

11.2.2015
3.6.2015

No comments:

Post a Comment